ALGEMENE VOORWAARDEN

SOGO keramiek

eenmanszaak

Te Nijverdoncklaan 32

2650 Edegem

België

zaakvoerder Sofie Goethals

ondernemingsnummer (BE)0713.863.679

sogokeramiek@gmail.com

Artikel 1: Algemene bepalingen  

SOGO keramiek is een kleine onderneming onderworpen aan de vrijstellingsregeling van belasting. BTW niet toepasselijk.

Artikel 2: verkoop van producten en diensten - levering en prijs

Deze website is geen e-commerce website met ingebouwde betalingsfunctionaliteiten. Via de website worden echter wel producten te koop aangeboden (prijzen zijn in euro inclusief BTW). SOGO keramiek levert internationaal. 

Bij interesse kan de klant vrijblijvend contact opnemen via het contactformulier op de website. Als de klant via e-mail beslist om het product aan te kopen zullen de verzendkosten (ten laste van de klant) afgesproken worden. Indien de klant instemt met de aankoop van een product en de verzendkosten dient het verschuldigde bedrag gestort te worden via bankoverschrijving. Vanaf dat de betaling ontvangen is zal het product opgestuurd worden via bpost (of andere koerierdiensten bij internationale aankopen) binnen de 7 dagen. SOGO keramiek kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele vertragingen in de levering. 

De klant ontvangt een factuur van de aankoop.

Voor diensten (bv. workshops) georganiseerd door SOGO keramiek dient de klant het vermelde bedrag te betalen zoals beschreven in de voorwaarden bij de workshop. Indien de klant de workshop op voorhand (ten laatste 1 maand voor start van de workshop) annuleert zal het volledige bedrag teruggestort worden minus 20 euro aan administratiekosten. Bij latere annulering of niet opdagen wordt er geen terugbetaling voorzien door SOGO keramiek. De klant kan zich laten vervangen door iemand anders mits dit op voorhand duidelijk gecommuniceerd wordt via e-mail naar SOGO keramiek. In dit laatste geval zal SOGO keramiek de workshop terugbetalen minus 20 euro aan administratiekosten. 

Artikel 3: Variatie en onderhoud van de producten. 

De aangeboden en afgebeelde producten zijn allemaal handgemaakt op de draaischijf. Bij seriewerk (verschillende bij elkaar horende stukken keramiek) is het onvermijdelijk dat er een kleine afwijking is op de vorm en de grootte tussen de verschillende stukken. 

Alle stukken zijn op zeer hoge temperatuur gebakken (1250°C - 1280°C). Het aangeboden gebruiksgoed is microgolfoven en vaatwasmachine bestendig. Handwas wordt echter wel aangeraden om de producten langer mooi te houden en de glans beter te bewaren.  

Artikel 4: Bestellingen

Keramiek kan ook op bestelling gemaakt worden. De klant kan hiervoor contact opnemen via het contact formulier. Een bestelling wordt gefinaliseerd door het accepteren van de offerte. In deze offerte staat duidelijk omschreven wat er besteld wordt: de hoeveelheid, de gewenste vorm en kleur, de prijs, de verwachte leveringstermijn en de verzendopties. Als de klant akkoord gaat is de bestelling definitief en dient deze ook aangekocht te worden vooraleer ze verzonden wordt. Bij grote bestellingen kan er een voorschot gevraagd worden. 

Artikel 5: Levering 

Indien aangekochte producten zichtbare tekortkomingen vertonen dienen deze onmiddellijk via e-mail aan SOGO keramiek gemeld te worden. De melding gebeurt onmiddellijk na ontvangst van de producten door de klant en foto's worden toegevoegd om de tekortkomingen aan te tonen.  

Als de klant opdracht geeft aan SOGO keramiek om één of meerdere producten te leveren dan is er sprake van een overeenkomst die wettelijk bindend is (koop op afstand). De overeenkomst komt tot stand als de bevestiging van de bestelling verstuurd is. Door het plaatsen van een bestelling geeft de klant te kennen dat hij met de algemene voorwaarden akkoord gaat.

 

 Artikel 6: Herroepingsrecht

De klant heeft het recht om zich tot 14 kalenderdagen na een aankoop te bedenken zonder opgave van reden. De klant dient dit ondubbelzinnig te melden via e-mail aan SOGO keramiek vooraleer de termijn voor herroeping verstreken is. 

De klant dient de producten zo snel mogelijk na herroeping en niet later dan 14 kalenderdagen na herroeping terug te sturen naar SOGO keramiek in de originele verpakking. 

SOGO keramiek zal de aankoopkosten terugbetalen binnen de 14 kalenderdagen na ontvangst van de producten, op voorwaarde dat ze in goede staat afgeleverd worden. 

Artikel 7: Copyright

Alle afbeeldingen en tekst op deze website zijn eigendom van SOGO keramiek. Niets mag gekopieerd of verspreid worden zonder uitdrukkelijke toestemming van SOGO keramiek.

Artikel 8: Privacy 

Deze website werd gemaakt met Wix ADI. Wix beheert en levert de tools waarmee SOGO keramiek gegevens van mensen die SOGO keramiek contacteren via het contactformulier of zich inschrijven op de website bijhoudt. SOGO keramiek zal deze gegevens uitsluitend gebruiken voor contact en voor sporadische nieuwsbrieven per e-mail. SOGO keramiek zal deze gegevens nooit met derden delen. 

Deze website gebruikt oa. Google analytics en cookies om surfgedrag op deze website op te volgen (bv. hoelang gebruikers bepaalde pagina's van de website bezoekt). 

Gebruikers die persoonlijke gegevens zoals naam en e-mail adres delen met SOGO keramiek via het contactformulier of via inschrijving op de nieuwsbrief hebben het recht om deze gegevens op te vragen, te verbeteren of zelfs te laten wissen. De gebruiker kan contact opnemen met SOGO keramiek om dit recht uit te oefenen. 

 

 

 

©2019 BY SOGO KERAMIEK