top of page

Welkom!!

Blij dat je erbij bent. Je hebt je glazuur testbox ontvangen en staat wellicht te popelen om te beginnen met testen. Vooraleer je van start gaat is het toch nuttig om de eerste presentaties te volgen en mijn instructievideo te bekijken.

De cursus is opgebouwd uit verschillende presentaties waarin ik je relevante onderdelen uitleg die van belang zijn voor het testen of die je meer theoretische inzichten geven in glazuren. Geen nood, de presentaties zijn duidelijk opgebouwd en niet al te lang (7-25 minuten per stuk). Je kan deze op je eigen tempo bekijken.

Het is belangrijk om de cursus in volgorde te bekijken en pas praktisch aan de slag te gaan nadat je de les met de instructievideo hebt bekeken ("Aan de slag").

Bij elk cursusonderdeel met presentatie vind je onderaan een PDF document dat je kan downloaden met de presentatie die je juist bekeken hebt.

Als je vragen of opmerkingen hebt kan je die kwijt onderaan elk onderdeel! Ik probeer zo snel mogelijk te antwoorden maar ook medecursisten kunnen een antwoord geven!


Ik hoop dat je het leuk vindt en dat je mooie resultaten boekt!

Veel succes!

Sofie504 weergaven26 opmerkingen
bottom of page