top of page
00100lrPORTRAIT_00100_BURST20200506065653233_COVER.jpg

Interesse in de ovenkit?

Waarom een ovenkit? 

De oven blijft voor veel keramisten een grote, dure, zwarte doos. Je steekt er al je werk in waar je dagen, weken of maanden op zweette en dan doe je 100 schietgebedjes en beleef je slapeloze nachten. Soms is het resultaat fantastisch: prachtige glazuurkleuren en perfect gebakken werk maar soms... is het echt om van te huilen. Daar wil ik graag iets aan doen!

De kit bevat: 

  • een zelfgeschreven cursus met alles wat je wilt weten over je keramiekoven (opbouw, ovenregelaar, ovenplaten, stookcurves, efficiënt laden en lossen, heatwork, kegels, ringen en veel voorkomende problemen). De cursus is praktijkgericht geschreven en voor alle keramiekniveaus toegankelijk.

  • verschillende Orton kegels en TempChek ringen die je mee stookt en terugstuurt naar mij.

  • een invulboekje met informatie over de stook dat jij invult en mij terugstuurt.

  • een verzenddoos, label en verpakkingsmateriaal.

     

De bedoeling?

Jij leest het cursusmateriaal en leert veel bij over de werking en het gebruik van jouw oven. Je doet een glazuurstook wanneer het jou uitkomt en zet het bijgeleverde materiaal mee in de oven. Na de glazuurbak stuur je mij het invulboekje met oven -en stookinformatie en de gebakken kegels en ringen terug met het bijgeleverde verpakkingsmateriaal.

Resultaat? 

Ik analyseer jouw ovensituatie a.d.h.v. jouw teruggestuurd materiaal en maak een rapport. Jij ontvangt per e-mail een analyse van jouw ovenwerking tijdens de glazuurstook. Hiermee én met de opgedane kennis kan jij verder aan de slag zodat je in de toekomst beter, efficiënter, zuiniger en met minder verlies kan stoken. Goed toch?

Ja ik heb interesse! 

Fantastisch!

Mijn hoofd zit vol ideeën maar de uitwerking kost altijd wat meer tijd. De ovenkit is momenteel dus nog niet beschikbaar.

Vul dit formulier vrijblijvend in en je krijgt een mailtje als hij te koop is.

Bedankt voor het indienen!

bottom of page