NIEUWS

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuwtjes kan je je inschrijven door je naam en e-mail adres in te vullen in de box onderaan deze pagina en op "submit" te klikken.

MARKT 1 IN RUMST

9 april 2019

Vanaf juli kan ik van een aantal toffe keramiek madammen een prachtige nieuwe studio huren in Rumst. Het atelier heet Markt 1. Het wordt volledig ingericht met 10 draaischijven, een glazuur en opbouw ruimte, nieuwe ovens, .... Er worden verschillende cursussen en workshops gegeven en ook ik mag op die mooie plek dus cursussen organiseren. Lees er alles over op mijn pagina "Workshops"

HET MAKERSLOKET IN LEUVEN

23 februari 2019

Ik ben geselecteerd om werk te presenteren (en hopelijk te verkopen) op het Makersloket in Leuven op 26 mei 2019 van 10:00 tot 18:00.  Op de markt worden allerlei toffe handgemaakte spullen verkocht. Het evenement gaat door in OPEK in Leuven. 

Men heeft me eveneens gevraagd voor een promofilmpje om mezelf en mijn producten in de kijker te zetten. Extra publiciteit, daar zeg ik geen nee tegen! 

Meer informatie vind je op de facebookpagina van "Het makersloket". 

Hopelijk tot dan!!

1 januari 2019

NIEUWE WEBSITE

Eerste en vooral mijn beste wensen aan iedereen! Mijn eerste doelstelling voor het nieuwe jaar is al gehaald: zet de website voor SOGO keramiek online. Woep woep!!
Kijk gerust eens rond op mijn website en schrijf je in op mijn nieuwsbrief hieronder als je op de hoogte gehouden wilt worden van nieuwtjes. 
Alvast bedankt om een kijkje te komen nemen!

©2019 BY SOGO KERAMIEK